Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u de hulp moet inschakelen van een slotenmaker in Hasselt. Een slotenmaker zal uw voordeur open maken nadat u per ongeluk uw sleutels binnen hebt laten liggen of de sleutels bent verloren.

Daarnaast kunt u een slotenmaker inhuren om een nieuw slot te installeren na een inbraak. Indien u dat wilt kunnen deze sloten voorzien zijn van een keurmerk van de politie. U kunt verder een beroep doen op een slotenmaker bij inbraakpreventie of deurbeveiliging.

Een slotenmaker inhuren bij een nieuwbouwwoning

Omdat een slotenmaker is gespecialiseerd in sloten is hij dus ook een ambassadeur van veiligheid; dit geldt zeker wanneer een slotenmaker wordt ingehuurd voor het aanleggen van nieuwe sloten in een opgeleverde nieuwbouwwoning.

Bij het traject van een nieuwbouwhuis is de focus niet altijd gericht op veiligheid en het (laten) aanleggen van goede sloten of een beveiligingssysteem, en besteden we meer geld aan de vloer in onze nieuwe woonkamer dan aan maatregelen om ongewenste bezoekers buiten de deur te houden.