Nieuwe sloten laten plaatsen in Limburg? Zeker in een oudere woning kan het soms nodig zijn om al het hang- en sluitwerk eens kritisch te laten bekijken. Een slotenmaker van de Slotambulance kan u adviseren over de voordelen en kosten van nieuw hang- en sluitwerk.

Het plaatsen van nieuwe sloten zorgt dat inbrekers aan uw woning voorbij gaan, en voorkomt ongemak met sleutels en sloten in de toekomst. Naast het vervangen van sloten zijn er ook andere oplossingen om uw huis beter te beveiligen, zoals anti-inbraakstrips, veilige raamkrukken of doorklimbeveiliging.

Oplegslot

Een oplegslot is een rechthoekig blokslot aan de binnenkant van uw voordeur, dat u opent met een trekhaakje. Niet al deze sloten hebben een Politie Keurmerk Veilig Wonen.
We kunnen deze vervangen door een veelheid aan sloten die veel veiliger zijn. Veiliger niet alleen volgens ons, maar ook volgens de politie. Zie hieronder een reeks mogelijkheden.

Insteekslot

Een insteekslot is centraal in de deur gemonteerd. U opent een insteekslot met sleutel en/of deurkruk. We hebben een heel groot assortiment aan insteeksloten.